Kuinka toimia

 

Tilauksen tekeminen on helppoa:

  • Tila tuotte

Valitse tuotesivulta haluamasi tuotte.

Näkyviin ilmestyy ikkuna ”määrä”. Valitse sieltä haluamasi määrä ja paina nappulaa ”Lisää ostoskoriin”.

Ostoskorisi luodaan sillä hetkellä, kun olet klikannut tuotteen kohdalla painiketta ”Lisää ostoskoriin”.

Voit muuttaa ostoskorissa olevien tuotteiden lukumäärää. Voit myös lisätä tilattavien tuotteiden määrää. Klikkaa uusien tuotteiden valitsemiseksi painiketta takaisin ja valitse tuotevalikoimasta seuraava tuote. Ennen tätä ostoskoriin valitut tuotteet säilyvät siellä.

Valitse samalta sivulta myös haluamasi toimitustapa. Klikkaa painiketta ”Siirryy Tilamaan” tai „Siirryy kassalle“  siirtyäksesi eteenpäin. Sinut ohjataan tilaajatietojen sivulle.

Syötä tilaajatietojen sivulla vaaditut asiakastiedot.

Kyseisellä sivulla sinun pitää myös hyväksyä sopimusehdot. Voit lukea ne klikkaamalla „Sopimusehdot” (tai Terms and Conditions) sanaa. Kun tiedot on täytetty ja sopimusehdot hyväksytty, klikkaa painiketta ”Lähetä tilaus” siirtyäksesi seuraavaan vaiheeseen. Siirryt toimitustapa sivulle.

Toimitusosoite – voit valita toimituksen tilaajatiedoissa määriteltyyn osoitteeseen tai johonkin toiseen osoitteeseen, tässä tapauksessa täytä toimitusosoite.

Ole huolellinen täyttäessäsi tilaajan tietoja ja tilauksen vahvistamisen sivulla olevia kohtia, sillä ostamiesi tuotteiden nopea ja mutkaton toimitus riippuu syöttämiesi tietojen täsmällisyydestä ja oikeellisuudesta.

Tämän jälkeen olet valmis valitsemaan maksutavan. Siirry maksutapa sivulle klikkaamalla ”Lähetä tilaus” painiketta.

  • Maksaminen

Maksun suorittamiseksi valitse itsellesi sopiva maksutapa valikosta.

Tuotteet voidaan maksaa käyttämällä www.maksekeskus.ee sivuston palveluja,

a) Verkkopankin kautta

b) Yleisimmillä luottokortilla

Tilaus mitätöidään, ellei ostosummaa ole maksettu 2 päivän kuluessa.

Tuotteiden myyntisopimus katsotaan solmituksi (Sopimuksen voimaan astuminen), kun tilausvahvistuksen mukaan maksettavaksi kuuluva summa on saapunut Myyntipiste Oyn verkkokaupan pankkitilille.

Tämän jälkeen lähetämme tilausvahvistuksen ilmoitettuun sähköpostiosoitteeseen.

  • Tuotteiden toimitus tai Nouttaminen

Tuotteet myydään vapaasti Viron varastosta tai kotiinkuljetettän Virossa olevan osoiteen. Jos olet kiireinen ja haluat asioida todella nopeasti, niin ostokset toimitetaan suoraan Tallinnan satamaan. Asiakas itse vastaa tuotteiden noudosta sopituun tapaan määräaikaan. Jos asiakas ei ilmesty nouttopaikkan täytyy hänen itse otaa yhteytta vuorrokauden sisän ja maksaa lisakuljetus tai muuten menee asiakaan tilaus hyväntekeväisyihin. Jos asiakas haluaa tuotteiden toimituksen Suomeen, hän voi järjestää itse niille kuljetuksen tai vaihtoehtoisesti valtuuttaa logistiikkayhtiö Money Rules OYn avustamaan kuljetussopimuksen tekemisessä erillisen kuljetusliikkeen kanssa tilauksen yhteydessä. Jos asiakas valtuuttaa Money Rules OY tekemään kuljetussopimuksen puolestaan, loppukuljetuksen Suomessa hoitaa Matkahuolto tai FedEx. Kuljetuksen hinta veloitetaan tavaralaskun yhteydessä eriteltynä ja se sisältää Viron arvonlisäveron. Myyjällä ei ole voimassa olevaa logistiikkasopimusta yhdenkään logistiikkayhtiön kanssa.

One thought on “Kuinka toimia

Leave a Reply